Om Naturens Børn

Naturaktiviteter i børnehøjde

Mission og Vision

Vores børn kommer mindre og mindre ud i naturen end tidligere. Samtidig ønsker flere forældre at komme mere ud i naturen med deres børn. Manglende inspiration er en af årsagerne til at det kan være en udfordring at komme ud med børnene i naturen. Naturens Børns mission er at skabe naturbegejstring i børnehøjde. Både gennem årstidsbestemte Naturkasser, som skal hjælpe børnefamilierne ud og skabe nysgerrighed og interesse for naturen. Men også ved at afholde naturformidlingsarrangementer i børnehøjde, så eksempelvis institutioner og skoler inspireres til at komme mere ud i naturen med børnene.

 ”Børnedygtighed er bæredygtighed og hvis vi skal lære den næste generation at passe på vores natur og livet i naturen kræver det, at vi oplever den sammen med dem, skaber nysgerrighed omkring den, samt lære om den.”- Ejer Thea Larsen

Med Naturkasserne og naturformidlings arrangementer i børnehøjde fra Naturens Børn er det min vision, at være med til at skabe flere børneambassadører for naturen nu og i fremtiden!

Naturen hjælper os, mens vi hjælper naturen

Naturtid er gavnligt for børns fysiske og mentale udvikling og oplevelser i naturen er med til at styrke familiens indbyrdes relationer og nærvær. Samtidig hvis børn oplever og lærer om naturen er der større sandsynlighed for at, de kommer mere ud i den som voksen og passer bedre på den. Det er i børnefamilierne, i de tidlige børneår, hvor der er størst indflydelse på valg af aktiviteter og om børnene kommer i berøring med naturen eller ej.

Vandnet

Naturkassen fra Naturens Børn

Naturtid skal være sjovt og nemt

Naturens Børn har fokus på at skabe naturoplevelser, som stimulerer, inspirerer og motivere børn, børnefamiliers lyst og nysgerrighed til at komme ud og bruge tid i og med naturen. 

Naturens Børn vil gøre det nemt at vælge naturtid til i en ellers travl hverdag. Derfor er naturkassen en “alt i en” kasse, hvor I ikke behøver at have forhåndsviden eller materialer i forvejen. Naturaktiviteterne i naturkassen er målrettet børn i alderen 4-10 år. 

Naturkasser til hver årstid vil indeholde følgende: 

1. Aktivitetsfolder, som inspirere og giver forslag til forskellige naturaktiviteter

2. Naturjagten, som inspirere til at finde forskellige dyr, planter, svampe eller andet ude i naturen

3. Gode holdbare materialer, som understøtter de naturaktiviteter, som er foreslået i aktivitetsfolderen og naturjagten.

4. Et diplom til Naturmissionen, som er en af aktiviteterne i aktivitetsfolderen. Naturmissionen har fokus på en aktivitet, som I kan lave med jeres børn eller børnebørn og som har til formål at hjælpe naturen.   

Ønsker man ikke at købe årstidens Naturkasse fordi man selv har flere af materialerne derhjemme eller selv ønsker at anskaffe dem, så er det muligt udelukkende at købe aktivitetsfolderen og Naturjagten til forsendelse eller print selv.

Grønt ansvar med bæredygtig emballage. FSC mærket, stenpapir og genbrug.

Grønt ansvar

Naturens Børn ønsker at tage et grønt ansvar. Derfor er det også en prioritering at købe bæredygtigt ind, hvor og når der er mulighed for det. 

Produktion

Papir, pap og emballage i Naturkasserne er enten FSC-mærket eller genbrug. Samarbejdspartnere vælges ud fra deres miljøcertificeringer, og hvordan Naturens Børn bedst kan minimere belastningen på naturen. 


 

Processen i at bestille Naturkassen fra Naturens Børn

I bestiller

I vælger den Naturkasse i ønsker. Naturkasserne indeholder alt hvad i skal bruge for at gå på opdagelse i naturen. Er der flere børn kan I evt. supplere op med ekstra materialer. Eksempelvis hvis der ønskes to stk. vandnet, lupper eller andet.

Vi leverer

Når i har afgivet jeres ordre gør vi alt hvad vi kan for at i kan få Naturkassen så hurtigt som muligt, så I ikke skal vente unødigt på at komme ud i naturen.

I går på natur oplevelse

Så snart I modtager Naturkassen er I klar. Læs materialet igennem og drag afsted på naturoplevelser.